A e dini dhëndri i cilit politikan të njohur është Longari?

Ilir Prapashtica është aktor dhe u bë i njohur falë rolit të Longarit në serialin “Familja Moderne”,ku morri edhe pëlqimin e audiencës.Aktori në fjalë ka marrë pjesë në shumë projekte filmike, por edhe më seriale të kohës.

Ilir Prapashtica nuk është nga ata aktor që pëlqejnë të ekspozohen e të jenë kudo..
Vazhdo lajmin e plotë