Hani një vezë të zierë dhe pak uthull çdo mëngjes- ky kombinim do vras armikun më të madh të trupit tuaj!

Keni ngrënë ndonjëherë vezë të ziera, të miksuara me uthull? Me siguri që jo, por kur ta zbuloni se çfarë bën besoj se do ta provoni.Besojeni ose jo, nëse konsumoni një vezë të zierë në mëngjes.

Me uthull do vras një nga armiqtë kryesorë të shëndetit tuaj- nivelet e larta.
Vazhdo lajmin e plotë