Rada Trajkoviq: Thaçi është bartësi kryesor i idesë së ndarjes së Kosovës

Rada Trajkoviq: Thaçi është bartësi kryesor i idesë së ndarjes së Kosovës

Bartësi kryesor i idesë së ndarjes së Kosovës është Hashim Thaçi, konsideron politikania serbe nga Kosova, Rada Trajkoviq, e cila “nuk mendon” se autoritetet në Beograd.

“nuk janë në njëfarë marrëveshjeje me Thaçin”, dhe pohon se Beogradi “është një prej mbështetësve kryesorë” të Thaçit dhe Kadri Veselit.
Vazhdo lajmin e plotë