“Udhëtari në kohë kalon testin e detektorëve të gënjeshtrës”, flet për shërimin e kancerit, të ardhmen e Bitcoin dhe rrugëtimin në Mars

“Udhëtari në kohë kalon testin e detektorëve të gënjeshtrës”, flet për shërimin e kancerit, të ardhmen e Bitcoin dhe rrugëtimin në Mars

Një “udhëtar në kohë” i cili thotë se është nga e ardhmja ka kaluar një test të “detektorëve të gënjeshtrës” pas pretendimit se Donald Trump do të rizgjidhet president i SHBAv-e dhe se Inteligjenca Artificiale do të marr pushtetin.

Sipas mediave të huaja,bëhet fjalë për pamje në të cilat shihet njeriu,fytyra.
Vazhdo lajmin e plotë