Pitonët 20 metra vriten “duke bërë seks”, i gatuajnë për fshatin

Pitonët 20 metra vriten “duke bërë seks”, i gatuajnë për fshatin

Fshatarët në Borneo kanë kapur dy pitona gjigandë dhe pastaj i kanë gatuar ato. Lajmin e publikon The Sun, teksa në foto shihet sesi burrat e fshatit marrin në krah zvarranikët gjigandë.

Që u gjetën të lidhur në një pemë të rënë thellë në xhungël.Gjarpri femër ka gjatësi 20 metra .
Vazhdo lajmin e plotë