Dështimi i CIA-s në Shqipëri! U vranë 300 agjentë

Kur në vitin 1950, CIA amerikane dhe shërbimi sekret britanik MI6 kryen një aksion të përbashkët në Shqipërinë komuniste që asokohe drejtohej nga Enver Hoxha, aksioni përfundoi si mos më keq.

Gjiganti mediatik britanik BBC,shkruan se përgjatë katër viteve këto dy shërbime ishin “dekonspiruar” dhe manovruar me qëllim nga Sigurimi Sekret Shqiptar..
Vazhdo lajmin e plotë