Babai merr dy ditë leje nga puna për lindjen e djalit, kur papritur i vjen nje mesazh nga shefi i tij që e lë pa mend

Një burrë nga Concord,New Hampshire mori një telefonatë të papritur që e la të habitur.Ajo erdhi pasi gruaja e tij lindi fëmijën e tyre.Dhe ai kurrë nuk kishte pritur të dëgjonte atë që i kishin zbuluar.

Ai sapo kishte filluar një punë të re si një nenpunes sigurie me kohë të pjesshme.
Vazhdo lajmin e plotë