Digjet flamuri i Kosovës në shenjë revolte – Flamuri ynë është Shqiponja e Skënderbeut, Ismail Qemalit dhe Adem Jasharit

Image result for Digjet flamuri i Kosovës

Shumë qytetarë janë ndjerë të pakënaqur me largimin e flamurit kombëtar nga Rrethi në hyrje të Prishtinës, veprim që u ndërmor dje nga autoritetet me vendim të Kryeministrit Ramush Haradinaj.

Në një video të publikuar në rrjetet sociale, shihen disa persona të cilët djegin flamurin shtetëror të Kosovës.
Vazhdo lajmin e plotë