Videomontazh/ Kush e ngrefi Bujar Asqeriun (Avni Rustemin)?

Shumëkush nga atë që e kanë parë këto ditë shpërthimin e aktorit Bujar Asqeriu, që mallkonte dhe shfrynte dufin ndaj politikanëve, mund ta ketë harruar se mes roleve të tij të shumta.

është edhe një film i kohës së komunizmit ku glorifikohej roli i atentatorit Avni Rustemi dhe vrasja prej tij e Esat Pashës .
Vazhdo lajmin e plotë