Mbron zemrën, shkrin yndyrat dhe i bën flokët të shndritshme! Filloni sa më shpejt që të mundeni …

Vaj i peshkut ka përfitime të ndryshme shëndetësore. Ai përmban acide yndyrore omega-3, vepron si një antioksidant dhe mbron zemrën. Vaju i peshkut është në dispozicion në formë të lëngshme, por edhe në formë kapsule.

Ky vaj përmban shumë vitamina A dhe D. Këto vitamina janë të mira për flokët,lëkurën,thonjtë..
Vazhdo lajmin e plotë