Ambasadori britanik tregon se cili është shteti i parë që e ka njohur Kosovën e pavarur

Është menduar gjerësisht se Afganistani ka qenë shteti i parë që e ka njohur pavarësinë e Kosovës. Por, e vërteta duket se është ndryshe.
Në të vërtetë.

Britania e Madhe ka qenë vendi i parë në botë që e ka njohur Kosovën shtet të pavarur dhe sovran.Kështu ka shkruar sot .
Vazhdo lajmin e plotë