Rama “shkarkon” Metën e Thaçin: Shqipëria dhe Kosova do të kenë një president

Gjatë falimit që mbajti në seancën solemne që u zhvillua sot në Kosovë me rastin e 10 vjetorit të pavarësisë, kryeministri Rama është shprehur se dy shtetet shqiptare do të kishin unitet nëse do të drejtoheshin nga një president i përbashkët.
Rama teksa ka folur në Kuvendin e Kosovës, ka theksuar se Shqipërisë dhe Kosovës i duhet një politikë e jashtme dhe jo vetëm ambasada dhe një përfaqësi e njëjtë.

Vazhdo Arikullin e plote .