Operacioni “Fshesa”/ Shteti më i preferuar mbyll dyert për emigrantët shqiptarë

Është një nga shtetet e preferuara të shqiptarëve, por duket se emigrimi drejt Francës do të bëhet tashmë pothuajse i pamundur.Qeveria e Emanuel Macron ka propozuar një draft të ri.

Të koduar si “Operacioni Fshesa” dhe do të prekë të gjithë azilkërkuesit shqiptarë.Sipas “Le Monde”, Parlamenti francez ka vendosur .
Hap reklamën

Vazhdo artikullin e plotë