VIDEO/ Luani dhe luanesha përballë qenit, nuk përfundon siç mendoni ju

Kush ka vetëbesim e fiton botën. Kështu mund të thuhet duke marrë si shembull qenin i cili arrin të frikësojë luanin e luaneshën me të lehurën e tij, shkruan lajmi.net

Ai ju afrohet, pastaj fillon t’u lehë dhe luani nuk ka mundësi që ta sulmojë sepse e sheh ‘rrezikun’..
Hap reklamën

Vazhdo artikullin e plotë