Historia prekëse e vajzës që humbi shikimin, ja nga çfarë duhet të keni kujdes, sidomos gratë…

Në moshën 12 vjeçare Ekkesh vendos të përdor lente në vend të syzeve. Një ditë zgjohet edhe e gjen veten teksa i lotonte syri i djathtë. Pasi mori pika loti për.

Sytë vuri re se me kalimin e ditëve shikimi po i bëhej i turbullt dhe I ndjeshëm ndaj dritës.
Hap reklamën

Vazhdo artikullin e plotë