Mitrovicë: “Shqiptarit i humb durimi, del i vret policët serbë”

Shqiptarit i humb durimi, del i vret policët serbë”. Ngjarja ka ndodhur ne vitin 1998 shkruan Bota Sot.

Makina e policisë serbe e quajtur Zastava 101, ishte makina më e urryer nga shqiptarët e Kosovës, gjatë okupimit serb.Një polic serb ishte vra dhe dy të tjerë u plagosën rëndë.
Hap reklamën

Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë