Rifillon lufta në shtetin e madh evropian, 5 ushtar të vrarë dhe 4 të tjerë të plagosur


E fundit:
Të paktën pesë ushtarë ukrainas u vranë dhe katër u plagosën në 24 orët e fundit në përleshjet në Ukrainën lindore.

Thanë forcat e armatosura të Ukrainës.Deklarata përcakton se ushtarët u vranë në fshatin Krimska në Lugansk dhe se përleshjet zgjatën tetë orë.AP thotë se kjo është!
Hap reklamën

Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë