Kali përballet me 13 luana dhe shiko se cfar ndodh në fund të kësaj lufte |VIDEO|

Kuajt arabë kanë një bri më pak, një asht lumbal më pak dhe disa unaza të bishtit më pak sesa kuajt tjerëZakonisht një kalë fle 2,5 deri 3 orë në ditë.

Kuajt më të vegjël se 4 vjet mund të përqendrohen më së shumti deri në 10-15 minuta.Zemra e kalit peshon rreth 4.5 kileTë gjithë kuajt..
Hap reklamen / Vazhdo artikullin e plote