Sulmon dëshmitarin në gjykata por e vret policia

Një ngjarje e rëndë në një gjykatë në SHBA gjatë një séance gjyqsore. Një i pandehur, sulmoi dëshmitarin me një stilolaps për ta varë qëllohte me vdekje nga një polic në salen e gjygjit.

Video e mëposhtme tregon të gjithë ngjarjen dhe kohen e shkurtër në të cilen ka ndodhur gjithçka..
Hap reklamen / Vazhdo artikullin e plote