Lajm i mirë për emigrantët , Shqipëria finalizon marrëveshjen për pensionet me këtë shtet të rëndësishëm

Ministri i Shtetit për Diasporën zhvilloi një takim të rëndësishëm me Ministrin për Refugjatët, Migracionin dhe Shtetësinë në Kanada, Ahmed Hussen gjatë vizitës së tij në Ottawo.

Dy zyrtarët diskutuan lidhur me marrëveshjen për pensionet, një çështje me shumë interes për shqiptarët në Kanada.
Hap reklamen / Vazhdo artikullin e plote