Nena vdes gjate lindjes, kur foshnja qan ndodh nje mrekulli


Një mrekulli e vërtetë është kjo qëdo të lexoni tani!Sipas mjekëve që kanë asistuar në lindje,gruaja befasisht humbi jetën.

Ama ajo çfarë bëri më pas ky vogëlush është thjesht mrekulli.E siç raporton televizioni NTD nga New York-u,vogëlushi i kishte vënë dorën në ballë nënësm dhe filloi t’i qajë në vesh.
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë