Sot është një ndër vajzat më të bukura shqiptare, e gjeni dot për kë bëhet fjalë?

Nëse e ndiqni në “Instagram” e keni vënë re se orët e fundit, ish-Miss Shqipëria, Almeda Abazi është bërë nostalgjike dhe ka postuar dhjetëra foto nga fëmijëria dhe adoleshenca.

Njëra prej fotove të cilën Almeda nuk e ka publikuar kurrë më parë është kjo kur ajo ka qenë bebe..
Hap reklamen / Vazhdo artikullin e plote