Patenta shqiptare së shpejti do të njihet në këto dy shtete

Për të gjithë ata që u duhet të udhëtojnë në Gjermani apo Spanjë për arsye të ndryshme ka një lajm të mirë.Së shpejti në këto vende do të njihet patenta shqiptare.

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka nisur negocimin e marrëveshjeve me Spanjën dhe Gjermaninë.
Hap reklamen / Vazhdo artikullin e plote