Zbulohen kompanitë që do të ndërtojnë kullat pas Teatrit të ri Kombëtar

Ndërtimi i një godine të re për Teatrin Kombëtar është vetëm preteks dhe mbulesë për projektin më të madh,deri tani,të betonizimit të qendrës së Tiranës,një bllok masiv ndërtesash.

Shumica e ndërtuar mbi tokë publike që do të tjetërsohet në favor të privatit.Ndërtesat do të shërbejnë si qendra tregtare,qendra biznesi,dhe banesash.
Hap reklamen / Vazhdo artikullin e plote