Kjo që do shihni do ju mbush sytë me lot… Rrezet X të Skenerit zbulojnë emigrantët e fshehur në rezervuarin e karburantit

Fotografi tjera dëshmojnë se si në portin Patras, policia greke po bën çmos që të parandalojë emigrantët të futen nëpër kamionët që transportojnë gjësende të ndryshme.

Shumica e këtyre emigrantëve që tentojnë të futen në këtë vend rrugëve ilegale vijnë nga Pakistani dhe Afganistani.Imazhet e skanerit me rreze X..
Hap reklamen / Vazhdo artikullin e plote