Komentuesi i shkruan Elvis Naçit: Me pas motër ta kisha dhënë për grua, ja si i përgjigjet hoxha

Hoxha më i dashur i shqiptarëve, Elvis Naçi flet gjithmonë bukur dhe për tema të ndryshme.Ai ka folur për shumë gjëra dhe tema të cilat shpesh herë edhe kanë qenë temë kryesore në vendit tonë dhe përtej.

Ka folur për rolin e gruas dhe pozicionin e saj të cilin ajo duhet ta ketë dhe për tema tjera.
Hap reklamen / Vazhdo artikullin e plote