Rëndohen pozitat e Sali Berishës dhe ish-ministrave të tij, zbardhen dokumentet që u zhdukën për të mbuluar aferën e CEZ

Dosja që ka Prokuroria për aferën e CEZ, mund të tronditë politikën shqiptare.Deri më sot në organin e akuzës kanë shkuar me dhjetëra dosje korrupsioni, për ministra, ish-ministra, deputetë dhe funksionarë të lartë, por askush nuk u dënua.

Dosjet u mbyllën në heshtje nga organi i akuzës.
Hap reklamen / Vazhdo Artikullin e plote