7 gjera absurde qe behen ne Kine dhe qe nuk i dije!

Ne pallatet e medha qe ndertohen ne Kine qeveria ka vendos rrjeta mbrojtese qe ne rast se ndonje punetore do te vetevritet nga kushtet e veshtira te punes, te shpetoje prej tyre.1. Shume punetore kineze vetevriten nga kushtet e veshtira te punes

2. Ne Kine shitet ajer i fresket si rrjedhoje..
Hap Reklamen / Vazhdo Artikullin e plote