Përleshja në Rrugën e Kombit, Rama kërcënon protestuesit

Pas protestave në Rrugën e Kombit, që prodhuan përleshje mes tubuesve dhe policisë, por edhe shkatërrim dhe djegie të sportelit të vjeljes së taksës nga koncesionari, ka ardhur edhe reagimi i kryeministrit Rama.

Nëpërmjet një statusi në faqen zyrtare në facebook, kryeministri ka kërcënuar se të gjithë vandalët..
Hap reklamen / Vazhdo Artikullin e plote