Fjalimi/Ç’i ka ndodhur Ramës? Pse i merret fryma gjatë fjalimit për Kuksin

Edi Rama i ka shtangur shumë nga ndjekësit e tij në fjalimin që ka mbajtut sot për ngjarjet e Kuksit.Në çdo frazë dhe fjali atij i merrej fryma dhe i ndërpritej rritmi nga dihatjet e gjata.

Natyrisht që idhtarët e opozitës do ta shohin atë si një shenjë frike nga protesta e sotme..
Hap reklamen / Vazhdo Artikullin e plote