E mbani mend Franciskën te Maria? Ka 72 vite po nuk do ta besoni se çfarë zonjë është


Vitet kanë lënë gjurmë tek aktorja Telenovela meksikane “Për ty” ka pasur një sukses të madh në vendin tonë, kjo për vet faktin se ka qenë telenovela e parë e dubluar në gjuhën shqipe.

Ky projekt meksikan i realizuar në vitin 2002 pasqyroi dashurinë, urrejtjen dhe hakmarrjen, shkruan portali jonë.

Largo Reklamën / Hap Lajmin e Plotë (FOTO)