Adoleshentja shqiptare zhduket në Irlandë


Një 17-vjeçare shqiptare e cila banonte në Irlandë rezulton e zhdukur që prej 4 ditësh.

Olta Dodaj raportohet se u pa për herë të fundit të mërkurën, më 11 prill, rreth orës 14.45 në Newbridge. Olta është përshkruar si 1.6 m e gjatë, me flokë të gjatë kafe dhe sy kafe.

Largo Reklamën / Hap Lajmin e Plotë (FOTO)