Mjaft më me ilaçe! Ja si ta kuroni diabetin


Kjo histori përfshin një burrë që kapërceu këtë sëmundje pa përdorur asnjë trajtim apo medikament. Ai u diagnostikua në vitin 2011 dhe diagnoza deklaroi se duhej të merrte insulinë dhe pilula për të trajtuar diabetin.

Por ai mori rezultate më të mahnitshme me një ilaç natyral që e bëri vetë.

Largo Reklamën / Hap Lajmin e Plotë (FOTO)