Nëse hani këtë frut, mëlçia juaj do të bëhet 20 vite më e re


Mëlçia është një organ shumë i rëndësishëm trupor. Nëse nuk e trajtojmë siç duhet, mund të shkaktojë sëmundje serioze të ndryshme.

Vitamina K është shumë e rëndësishme për mëlçinë tonë sepse prodhon proteina dhe ndihmon procesin e mpiksjes së gjakut. Mëlçia “thyen” qelizat e vjetra dhe të dëmtuara të gjakut.

Largo Reklamën / Hap Lajmin e Plotë (FOTO)