Asu merr një dhuratë të madhe nga i dashuri i saj, kjo është arsyeja


Melisa Pamuk konsiderohet një prej femrave më të bukura në Turqi, e cila edhe është kurorëzuar me titullin e më të bukurës.

‘Asu’ është roli me të cilin do ta mbajnë mend publiku shqiptar. Melisa ka gjetur të dashurin që i përgjigjet pamjes së saj, Tolga dhe janë çiftideal.

Largo Reklamën / Hap Lajmin e Plotë (FOTO)