Moderatorja e lajmeve që e njihni të gjithë është gruaja e Mensur Safqiut

http://orainfo.net/wp-content/uploads/2018/04/mensur.jpg
Mensur Safqiu është ndër humoristët më të dashur për publikun tonë. Bashkë me dy kolëgët e tij, ‘Stupcat’ janë grupi më i shikuar i humorit kosovar.

Aktori jetën e tij familjare nuk e ekspozon aspak në rrjetet sociale dhe është shumë i rezervuar në këtë aspekt.

Hap Linkun / Lexo Lajmin E Plotë (FOTO)