Dikur ishte shumë e shëndosh, por shikoni çfarë super trupi ka bërë tani Linda Halimi


Të gjithë e mbajm mend Linda Halimin dhe kilet e tepërta të saj, por kjo tashmë i përket një kohë të shkuar,ajo ka formuar një trup bombë.

Në krah të pamjeve Linda ka shkruar: Të gjithë më pyesin se çfarë bëj në palestër… unë bëj dashuri me këto makineri”
Hap Linkun / Lexo Lajmin E Plotë(FOTO)