Kjo nuk pritej: Vedati ‘tradhton’ “Stupcat”, shikoni çfarë ka bërë

http://orainfo.net/wp-content/uploads/2018/04/hqdefault.jpg
“Stupcat” të përbërë nga treshja humoristike, Vedat Bajrami, Mensur Sfaçiu dhe Osman Azemi, janë ndër më të pëlqyerit e humorit aktual në vend.

Sinkronizimi që gëzojnë mes vete, sigurisht i ka bërë kaq të dashur për publikun shqiptar, duke qenë se para profesionit, ata kanë një relacion shumë të afërt miqësor-

Lexo Lajmin E Plotë