E patë Ichan si fëmijë, por shikoni sa është rritur tani, një zeshkane që ju “çmend”


Aktorja Sparsh Kanchandani e njohur më së miri në rolin e Ichës në serialin “Uttaran” ishte mjaftë e famshme gjatë kohës së saj në ekran.

Pafajësia dhe zgjuarsia e saj shkrihej në zemrën e shumë adhuruesëve të saj, por e vogla tani është rritur. Ajo tani është 18 vjeçare…

Largo Reklamën / Hap Lajmin e Plotë (FOTO)