E njihni Sellmen, por a e keni parë burrin e saj?- Mashkull më të bukur nuk keni parë


Sellma Kasumoviq përveç përkushtimit në punë, ajo është edhe një nënë dhe bashkëshorte e mirë.

Në rrjetet sociale ajo promovon më shumë artin e saj dhe nuk poston shumë familjen e saj. Sellma duket se ka pasur shumë fat në dashuri pasi që ka gjetur burrin më të pashëm…

Largo Reklamën // Hap Lajmin e Plotë (FOTO)