A e keni parë vëllaun kanë Loles e Anitës? Shikoni çfarë bukuroshi është ai


Moderatori Mustafë Muçaj bashkë me familjen e tij janë pjesë e mediave që një kohë të gjatë.

Ai bashkë me dy vajzat e tij u bënë pjesë e çdo familje përmes moderimit. I keni parë Anitën dhe Lolën, por ai ka edhe një djalë i cili është mjaft ipashëm.

Largo Reklamën // Hap Lajmin e Plotë (FOTO)