U bë baba, por shikoni çfarë bën tani Valdrin Sahiti


Valdrin Sahiti u bë baba për herë të parë dhe ditën e lindjes së vajzës ai njoftoi fansat e tij.

Mirëpo tani Valdrini po vazhdon të postojë sërish fotografi me veshjet e tij të kombinuara me shije dhe po tregohet i rezervuar sa i përket ekspozimit të vajzë.

Largo Reklamën // Hap Lajmin e Plotë (FOTO)