A e keni ditur? Ja më çka merren gratë e politikanëve


Në fillim të karrierës së tyre politikanët u treguan shumë diskret për jetën private.

Ata nuk u panë shpesh me gratë e tyre dhe rrallë kush e dinte se çfarë fshihej prapa personit serioz me kravatë. Por, me kalimin e viteve ata u bënë më të hapur ndaj publikut.

Largo Reklamën // Hap Lajmin e Plotë (FOTO)