Labi e Meda dalin në darkë bashkë me gratë e tyre, por shikoni sa shumë janë shëndoshur Lulja e Qëndresa


Meda është ndër këngëtaret më aktiv dhe më të dashur për publikun tone.

Ai është shumë aktiv në rrjetet sociale. Në një nga fotografitë ai shihet së bashku me gruan e tij Lulën dhe Labin me Qëndresën. Të katërt po duken me veshje mjaftë elegante në një ambient festiv.

Largo Reklamën // Hap Lajmin e Plotë (FOTO)