Pasi u dobësua, shikoni çfarë e keqe i ndodhi fytyrë së Big Mames


Big Mama është ndër këngëtaret më të dashura për publikun.

Ajo tashmë ka provuar vetën edhe si moderatore dhe autore e emisioneve ku po ia del mjaftë mire. Pak kohë më parë ajo bëri një operacion në stomak për të humbur peshë e që tashmë po duket shumë mirë.

Largo Reklamën // Hap Lajmin e Plotë (FOTO)