Lori e publikon një foto me Sabri Fejzullahun, shikoni sa shumë është plakur e lodhur ai


Loreta Kaçka e njohur për të gjithë si Lori është këngëtare shumë e dashur për publikun tone.

Ajo është karakterizuar gjithmonë për mënyrën e veçantë të veshjes. Loreta Kaçka e gjithmonë shquhet për paraqitjet e saj tejet të bukura dhe elegante. Ajo është shumë aktive edhe në rrjetet sociale.

Largo Reklamën // Hap Lajmin e Plotë (FOTO)