Sëmundja “mishngrënëse” që po përhapet jashtëzakonisht shpejt


Doktorët kanë paralajmëruar se një “mishngrënës” po përhapet shpejt në pjesë të ndryshme të Australisë dhe ende nuk ka asnjë mënyrë për të trajtuar sëmundjen.

Ata lëshuan një “përgjigje urgjente shkencore” ndaj gjendjes, të njohur nga shumë emra – por më së shpeshti si ulcera Bainsdale.“Të gjitha grupmoshat…

Hap Linkun / Lexo Lajmin e Plotë