10 gjërat që duhet të dinë prindërit për pastrimin e veshëve tek fëmijët


Për të gjitha nënat!

• Veshët e fëmijës duhet të pastrohen nga dylli edhe pse në të vërtetë nuk bëhet fjalë për papastërti. Në momentin që sekretohet dyllë ai del jashtë veshit dhe ju për arsye mbi të gjitha estetike duhet t’ja pastroni fëmijës.
• Pastrimi bëhet vetëm me ujë dhe sapun

Hap Linkun / Lexo Lajmin e Plotë