Kështu u dukeshin Ibrahim Rugova dhe bashkëshortja pak para martesës


Presidenti historik, Ibrahim Rugova është një prej figurave më të dashura për popullin shqiptar.

Jashtë karrierës së tij letrare dhe asaj politike, Rugova ishte i martuar me Fanën me të cilën krijoi familje. Ata u bënë prindër të tre fëmijëve, Mendimit, Ukës, dhe Teutës, shkruan rtv21.

Hap Linkun / Lexo Lajmin e Plotë