“Xheki” i dhën pas familjes, publikon foton më të bukur të nusës dhe djalit!


Naser Rafuna është ndër aktorët më aktiv dhe më të suksesshëm kohëve të fundit në Kosovë.

U bë i njohur me rolë të ndryshme e së fundmi me rolin e “Xhekut” në serialin vendor “Ҫka ka shpija”.Naseri është aktiv edhe në rrjetet sociale, ku bën postime nga më të ndryshmet.

Hap Linkun / Lexo Lajmin e Plotë